Schilderwerken

Schilderwerk is nu wel heel interessant!

Schilderwerk aan woningen ouder dan 2 jaar nu 9% BTW

 

Het lage BTW-tarief van 9%, dat schilders tot nu toe mochten rekenen over woningen die ouder zijn dan 15 jaar, mag voortaan ook worden gerekend voor alle woningen die minimaal 2 jaar oud zijn. Hierdoor betalen honderdduizenden woningbezitters fors minder voor hun schilderwerk. Om die reden kiezen klanten nog vaker voor zekerheid die men krijgt bij kwaliteitsschilders.

 

Het lage tarief geldt ook voor bedrijven of woningcorporaties, mits het schilderwerk wordt uitgevoerd aan een woning waarin particulieren wonen.

 

Reden te meer om de Schilder aan het werk te zetten!!

 

Goed onderhouden buitengevels van uw woning geven een meerwaarde aan uw kostbaar bezet.

 

Als schilderwerk aan de buitengevels in goede conditie verkeert zal het voor de levensduur hiervan van groot belang zijn dat ook de binnenzijde in goede staat is.

 

In de zomer buiten en in de winter binnen, want dan kunt u profiteren van de winterkorting die wij verstrekken op binnenwerk dat in de periode november tot en met maart wordt uitgevoerd.

 

Voor al het binnen- en buitenschilderwerk aan woningen geldt het lage btw tarief van 9%.

Voedingsmiddelen industrie

In de levensmiddelen industrie moet rekening worden gehouden met gevaren door besmetting. Hiervoor zijn de HACCP normen ontwikkeld. Hierin staat precies beschreven waar de fabrikanten zich aan dienen te houden. Uiteraard geldt dit ook voor de bedrijven die werkzaamheden verrichten in deze fabrieken.

 

Timme Schilders heeft al vele jaren ervaring met schilderwerk in deze fabrieken. Met behulp van onze verfleverancieren adviseren wij onze klanten over de beste oplossingen in diverse omstandigheden.

 

Onze vakbekwame schilders weten precies wanneer en op welke manier ze in de diverse afdelingen naar binnen kunnen. De hygiëne speelt hierbij uiteraard een zeer grote rol.

 

Bij de verschillende opdrachtgevers in Bolsward en omgeving gelden specifieke afspraken.

Timme Schilders zorgt voor de juiste oplossingen op elke locatie in elke fabriek.